VOERINGgevoerde gordijnen, zijn de mooiste gordijnen

IL Deco weet hoe een gordijn het mooiste tot zijn recht komt,

 

Wij als speciaalzaak op het gebied van mooie gordijnstoffen, leveren bijna al onze gordijnen met een mooie soepele voering. Dit kan zijn een naturelle kleur voering of een mooie gekleurde voering voor een extra contrast. Een gordijn valt daardoor veel mooier en het geeft body aan de stof. Een normale lap stof wordt daardoor een mooi vallend gordijn, dit maakt juist het verschil... Of het nu gaat om zijde-, linnen- of synthetische stof. De voering beschermt tevens het gordijn tegen de invloeden van de zon, onder anderen tegen vervelende uv-straling dat veroorzaakt het verschieten en het vergaan van de stof. De voering voorkomt dit proces en verlengt daardoor de levensduur van uw kostbare gordijnen.

 

Ook kan de voering geleverd worden in een verduisterende kwaliteit. Dit zorgt voor een donkere kamer, ideaal voor nacht-diensten of als u het extra donker zou willen hebben. Ook deze verduisterende voeringstof kan in diverse mooie kleuren worden geleverd.

 

Vouwgordijnen zijn ook echt het mooiste met een goede voering, de baleinen worden netjes in de voering verwerkt waardoor het patroon van de stof volledig zichtbaar blijft. Zou u het extra donker willen hebben, dan kunnen de vouwgordijnen ook worden uitgevoerd met een verduisterde voering, dit is uiteraard ook meer isolerend. Zowel in de zomer tegen de warmte als in de winter tegen de koude.

 

In onze mooie showroom kunnen wij de verschillende soorten voeringstoffen uitgebreid aan u laten zien en een goed advies geven welke voeringstof het beste geschikt is voor de keuze van uw gordijn.