IL DECO

 IL Deco Nijmegen is een gerenomeerd bedrijf met jarenlange ervaring als het gaat om advies, vakmanschap, kwaliteit en service op het gebied van woninginrichting.

Geschiedenis,

Het zit in de genen, van vader op zoon al drie generaties lang. Opa is begonnen rond 1935 met bloemen op de Bloemerstraat in Nijmegen, daarna verhuisde het bedrijf in 1939 naar de Willemsweg. Opa is toen begonnen met foto's onder GAERTNER FOTO'S of te wel GAFO. Langzamerhand is het bedrijf overgegaan naar de verkoop van kleinmeubelen, woningstoffering, meubelen en dames-, heren- en kinderkleding. Het bedrijf is daarna overgenomen door de drie zonen. Eén daarvan is in 1989 samen met zijn vrouw en zoon een eigen bedrijf gestart in Malden, onder de naam Cum Laude. Kleinzoon, huidige generatie, heeft het bedrijf overgenomen in 2003 van zijn vader. Om verder uit te breiden is in 2007 een tweede zaak overgenomen, IL Deco in Nijmegen. Dit bedrijf is opgericht in 1989 en heeft sindsdien een goede naam en faam opgebouwd in Nederland en ver daarbuiten. Om nog efficiënter te werk te gaan, is vanaf 2008 besloten het bedrijf verder voort te zetten aan de vestiging IL Deco in Nijmegen. 

Gafo nijmegen sins 1939

Cum Laude malden sinds 1989


kwaliteit, een van de beste op dit vakgebied

Aandacht voor u,

De persoonlijke aandacht voor u als klant die binnen loopt in onze mooie showroom...

 

Onder het genot van een kopje koffie kunt u al uw wensen kenbaar maken en wij zullen u een gedegen advies geven, aan de hand van diverse stalen en voorbeelden kunnen wij mede helpen uw keuze te bepalen. Of het nu gaat om uw huis, kasteel, gastenverblijf, kantoor, werk/praktijkruimte, tweede huis, boot, chalet of caravan, IL Deco heeft een passende oplossing. Sfeer, daar gaat het over... Om een bepaalde sfeer te crieeren werken we met diverse kleuren en materialen om de juiste sfeer te bepalen in het interieur, van romanties warm tot zakelijk strak en landelijk met natuurlijke materialen, zoals zijde-, katoenen- en linnenstoffen. Wij komen bij u thuis om goed te kijken naar de ruimte en het interieur zodat wij een passend plaatje voor u kunnen maken, dat er voor zorgt dat u jarenlang plezier zult beleven in uw eigen vertrouwde omgeving van uw mooie nieuwe gordijnen, zonwering of vloer. 

 

Bedrijven,

Onder andere, winkels, kantoren, bankgebouwen, gemeentehuizen, vergader/ontmoetingsruimten en hotels en zelfs ambassades ver over de grens, heeft IL Deco al meerdere malen mogen stofferen. De ambiance die gecrieerd wordt heeft keer op keer tevreden klanten op geleverd in binnen en buitenland. 

 

Vakmanschap,

Daar is IL Deco goed in, het gaat niet om een lapje stof of een stuk tapijt, het gaat om maat werk, meten en monteren, gordijnen netjes op maat maken, dat is bepalend voor het eindresultaat. Een tevreden klant, daar doen wij het voor.

 

Getekend,

Eigenaar en medewerkers, team,

IL Deco